POŠLJITE NAM SPOROČILO

OBLOGE FASAD/COKLA IN BALKONOV

Podzidek oziroma cokel pri fasadi oblagamo z naravnim ali umetnim kamnom, pri katerem lahko prilagodimo barvo vašemu odtenku fasade.
Naravni kamen je vse bolj moderen zaradi svoje trpežnosti in vsekakor izgleda. Naravni kamen se tudi lepo ujame s tlakovci in sta kot nalašč za popolno dvorišče in okolico.

S kamnom oblagamo tudi betonske stebre in druge stenske površine, kot so škarpe ipd.Izdelamo vam tudi kamen ustrezne dimenzije za čelo balkona ter ga tudi namestimo.

Polaganje kamna, vsekakor ni preprosto opravilo in je treba kar precej predznanja preden se sami lotite takega postopka. Napake pri polaganju kamna je v veliki večini težko odpraviti, zato je bolje, da delo prepustite strokovnjakom s tega področja. Veliko napako lahko  naredite, če ne ne uporabljate pravega lepila za kamen. Treba je vedeti, da so danes materijali izredno napredovali ter da trg ponuja veliko različnih namenskih izdelkov, zaradi česar je prava izbira še toliko težja. Pri izbiri lepila za kamen je zelo pomenbno, ali se kamen polaga v notranjih prostorih ali zunanjih. Pomenbno je tudi, ali s kamnom oblagate stene ali tla.

GALERIJA
Bootstrap Slider

KAMNOSEŠTVO TIČ, TIČ SEBASTIJAN, s.p.

GLADOMES 23

2316 ZGORNJA LOŽNICA

041 592 473
sebastijan.tic@gmail.com