POŠLJITE NAM SPOROČILO

OBLOGE FASAD/COKLA IN BALKONOV

Podzidek oziroma cokel pri fasadi oblagamo z naravnim ali umetnim kamnom, pri katerem lahko prilagodimo barvo vašemu odtenku fasade.
Naravni kamen je vse bolj moderen zaradi svoje trpenosti in vsekakor izgleda. Naravni kamen se tudi lepo ujame s tlakovci in sta kot nalaš? za popolno dvoriš?e in okolico.

S kamnom oblagamo tudi betonske stebre in druge stenske površine, kot so škarpe ipd.Izdelamo vam tudi kamen ustrezne dimenzije za ?elo balkona ter ga tudi namestimo.

Polaganje kamna, vsekakor ni preprosto opravilo in je treba kar precej predznanja preden se sami lotite takega postopka. Napake pri polaganju kamna je v veliki veÄini teko odpraviti, zato je bolje, da delo prepustite strokovnjakom s tega podro?ja. Veliko napako lahko  naredite, ?e ne ne uporabljate pravega lepila za kamen. Treba je vedeti, da so danes materijali izredno napredovali ter da trg ponuja veliko razli?nih namenskih izdelkov, zaradi ?esar je prava izbira še toliko teja. Pri izbiri lepila za kamen je zelo pomenbno, ali se kamen polaga v notranjih prostorih ali zunanjih. Pomenbno je tudi, ali s kamnom oblagate stene ali tla.

GALERIJA
Bootstrap Slider

KAMNOSEŠTVO TI?, TI? SEBASTIJAN, s.p.

GLADOMES 23

2316 ZGORNJA LONICA

041 592 473
sebastijan.tic@gmail.com