POŠLJITE NAM SPOROČILO

Okenske police

Okenske police so skoraj   nepogrešljiv, tako estetski kot namembni element pri opremi vašega doma   in danes tudi najpogostejši izdelek iz naravnega kamna.

Izdelujemo police iz marmorja in granita,   vendar se za zunaj pogosteje uporablja granit, kajti je praktično neuničljiv in je odporen na vse zunanje vremenske vplive, kot so vlaga,   svetloba, mraz,…

ZUNANJE OKENSKE POLICE

Kot zgoraj omenjeno se za zunanje okenske police uporablja granit in   so po večini debeline 3 cm, po želji lahko tudi 2 cm. V ceno je   vključena polirana (gladka) površina, sprednji rob klasičen – pod kotom   45° stopinj (“N” profil), ter odkapni rob na spodnji strani police, da   voda ne kaplja po fasadi.

Seveda pa to ni edina možnost obdelave zunanjih polic. V kolikor bi   želeli drugačno obdelavo robu ali površine nam to pravočasno sporočite v   povpraševanju ali pri naročilu.


NOTRANJE OKENSKE POLICE


Za notranje okenske police pa se lahko uporablja tako granit kot marmor,   vendar je treba biti pozoren na to, za kaj se bo uporabljala polica,   kajti marmor je bolj občutljiv na vodo (rože), maščobo (kuhinja),..

Za notranjo uporabo se uporablja kamen debeline 2 cm, lahko pa tudi 3   cm. V ceno je vključena polirana površina in prednji vidni rob   klasičen, pobran pod kotom 45°.

Izbira barve kamna

Na zalogi imamo veliko različnih vrst kamna, raznolikih barv in struktur, katere si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Seveda pa pred naročilom priporočamo ogled naših kamnov na zalogi v podjetju.
 
IZMERE POLIC

Običajno izmero opravijo izvajalci montaže, to so fasaderji, zidarji ali slikopleskarji.

Seveda pa lahko izmero opravite tudi sami. Navodila za izmero najdete na tej povezavi.

GALERIJA
Bootstrap Slider

KAMNOSEŠTVO TI?, TI? SEBASTIJAN, s.p.

GLADOMES 23

2316 ZGORNJA LONICA

041 592 473
sebastijan.tic@gmail.com